Reconstruction of a prefabricated kitchen and hallway

Small prefebricated kitchen

A classic prefebricated space designed for a kitchen, a narrow „noodle“, of which two walls are occupied by a door and another wall through window. How to arrange such a space functionally and with taste? The passage from the hall was blinded, leaving only the entrance from the living room. The L-shaped kitchen unit was extended under the window sill, where the radiator is also located. The drawers are hung and have a spaller depth, vents are drilled in the worktop so that heat can flow.

In a bright design

FunderMax laminate was used in white gloss and natural oak. I tis projected on the upper door, worktop and in bleached form on the vinyl floor. The white painting is combined with an anthracite trowel, which is also used on a "smart wall" with the possibility of writing with chalk or marker (there was a passage from the hall).

Other reconstructions here.

Latest projects

Interior design of a studio for language teaching
The interior of this studio has been designed to make language learning more enjoyable for both children and adults. The attic room of unusual shape is complemented by a lot of colors and thus creates a cozy environment for gaining new knowledge.  
Shops and stores design
Design of a boys' children's room with a hiding place
The attic room for a little boy is decorated in light tones of blue, which appears both on furniture elements and decorations and playful painting on walls with a mountain motif. This whole interior is designed in the camping spirit.
Kids room design
Interior design of a modern villa with a view
The main living area of this villa provides a wonderful view thanks to the large windows stretching from the kitchen to the living room, which naturally illuminates the entire interior. The whole space is tuned to earthy tones of colors in combination with maple veneer.
Houses and apartments design
Corporate apartment for a lady in Prague
The company apartment located in Prague is decorated in brown tones in combination with green accessories. Stained oak and white lacquer on furniture elements are used here.
Houses and apartments design
Children's room with storage space, Prague
The children's room, which is located in a panel house, is decorated in blue and gray, which is combined with white lacquer and simple patterned wallpaper.
Kids room design