SŠ Charbulova - Reconstruction of the school canteen

Reconstruction of the school canteen

For the Brno Charbulova Secondary School, we designed a facelift of the existing canteen and the Nová Svratka establishment on Veslařská Street. We have preserved the existing floors and wall coverings. The old ceiling lighting was replaced with more modern spot and hanging balls. We chose seating and table furniture from standard products, parts of tiles and walls were painted with black paint, we added colored roller shutters and greenery to the windows, which thus partially redistributes and enlivens the space.
Click here to see the final version.

Latest projects

Bedroom design in light tones with its own dressing room
Prostorná ložnice je navržena ve světlých barvách v kombinaci se světlým dřevem, které výrazně odděluje část s lůžkem od zbytku ložnice.
Bedroom design
Design of a children's room for two children with a bunk bed and its own teepee tent
A children's room for two children is designed to use as much space as possible and at the same time create enough space for playing.
Kids room design
Design of a pink girl's room for two children with a bunk bed
The children's room for two girls is dominated by a pastel pink color in combination with natural oak wood.
Kids room design
Design of a family house with various materials in Dobruška
The interior of the family house is designed in a combination of diverse materials and surface structure. The design is warmed by a few color accents and wood decor.
Houses and apartments design
Design of a family house with a hairdressing salon in natural materials
The living space of the family house has natural materials. The most striking material is oak wood, which adds coziness to the interior.
Houses and apartments design