BIOVENDOR - Lobby and reception

Design of the reception and the entrance areas

Design of the reception of BioVendor Laboratory medicine a.s.. The entrance areas, the lobby and the main foyer of the company is designed as an open space with a sea aquarium. The proposals for BioVendor also included the design of a dining room and dining areas for employees, a multimédia konference hall, classrooms, meeting rooms, corridors of administrative building and an office. The project was subsequently implemented by several companies and the design management of the project was provided by Ing. Milan Vrbík.

Latest projects

Design of a modern kitchen and living room in a combination of dark marble and light wood
This modern kitchen and dining room interior features clean lines and a minimalist design. Light wooden floors and furniture combine natural and elegant elements that bring warmth and harmony to the space.
Kitchen Design
Design of a cozy playroom for two children in a family house
This children's room is designed to provide a combination of functionality and pleasant aesthetics, which is ideal for families with children.
Kids room design
Design of a modern attic bathroom in a family house with dark wood
This bathroom presents itself as a masterpiece of modern design, where luxurious appearance merges with practicality.
Bathroom design
Design of a family house in a modern and simple style
The living space is designed in a modern and open concept that combines the living room, dining room and kitchen into one harmonious unit.
Houses and apartments design
The design of a children's room with an emphasis on the practical use of space
Tento dětský pokoj je moderně a funkčně zařízený s důrazem na útulnost a praktické využití prostoru.
Kids room design