Design of a well-ness massage studio, Brno

The interior of the wellness massage studio in Brno is tuned to earthy tones, which are complemented by wall panels in light wood decor and a structured concrete screed on the walls.
 

The first impression is important

The reception of the wellness center welcomes visitors with an interesting design of exhibition shelves, which are variegated with slats of various lengths, thanks to which they form a nice decoration. There are also several places to sit comfortably.
 

Earthy tones

The other spaces are again equipped and harmonized in the same colors, which again include a concrete screed in brown and dark brown accessories matching the solid dark floor. Massage chairs and suspended ceiling lighting are in white.
 

Wallpaper with a natural motif

In other sections, ambient lighting is used, which shines through the wall with a lamella panel, and instead of a decorative trowel, wallpaper with natural motifs and beige paintings are used.

Here you can see inspiration for sitting in saunas.

Latest projects

Design proposal for the reconstruction of a 2 + 1 panel apartment in Brno
The design of a 2 + 1 panel apartment in Brno is carried in light tones with kerosene blue accents.
Houses and apartments design
Interior design of a wine cellar with recreational housing
It is a classic space of a terraced wine cellar, which carries an above-ground living area.
Houses and apartments design
Design of a men's bedroom lined with wood with a wardrobe
At first glance, the principle of symmetry prevails in this men's bedroom. It consists mainly of two side libraries, which are located on each side of the bed.
Bedroom design
Design of a residential, intelligently controlled interior of an apartment in Brno
The apartment, which looks very spacious and modern at first glance, also has a lot of goodies. This is an intelligently controlled interior of an apartment in Brno, which saves a lot of time and makes life easier for many people.
Houses and apartments design
Design and reconstruction of the interior of a cafe in Slaný near Prague
The design of the café after the reconstruction, which is situated in the area of ​​the historic Renaissance building, refers to the rectory and the church in the immediate vicinity, mainly by the symbolism that appears in it.
Restaurants interior design