Walnut kitchen with dining area

Kitchen reconstruction

The initial task of the reconstruction of the kitchen with a dining room was subsequently extended by the requirement to restore the living room and the staircase to the first floor, which rises from the dining area. The ground floor is dominated by white, which in contrast is complemented by a dark brown walnut decor with a few accents of black and yellow. The kitchen consists of two parallel kitchen units, the hob is turned into space, bounded by a bar counter and terminated by a column with shelves. The column had to be preserved as a supporting element and, together with the ceiling cladding on the island, optically divides the space. The dining table is custom made from a plate with walnut veneer and a metal base. Its design is also reflected in the form of railings on the stairs, unusually lowered from the ceiling. A cozy reading corner penetrated beneath them.


Double-sided fireplace

The entrance to the living room was widened and a transparent fireplace was built into the partition - a fireplace with glazing on opposite sides, so we can enjoy the view of the flames from both rooms at the same time.

Latest projects

Design of reconstruction of the living room in a house from the 90s
The dining room with kitchenette is situated in a niche in an irregular interior. The kitchen does not lack a bar counter stretching from one wall to the opposite, where space is created for browsing. The entire interior is decorated in light colors combined with a structured trowel and oak wood.
Houses and apartments design
Living room design in anthracite colors
The living space connected to the dining room and the kitchenette is decorated in anthracite, together with a light oak wood decor on the furniture elements and a light solid floor.
Living room design
Interior design of a studio for language teaching
The interior of this studio has been designed to make language learning more enjoyable for both children and adults. The attic room of unusual shape is complemented by a lot of colors and thus creates a cozy environment for gaining new knowledge.  
Shops and stores design
Design of a boys' children's room with a hiding place
The attic room for a little boy is decorated in light tones of blue, which appears both on furniture elements and decorations and playful painting on walls with a mountain motif. This whole interior is designed in the camping spirit.
Kids room design
Interior design of a modern villa with a view
The main living area of this villa provides a wonderful view thanks to the large windows stretching from the kitchen to the living room, which naturally illuminates the entire interior. The whole space is tuned to earthy tones of colors in combination with maple veneer.
Houses and apartments design