Children's room for a little girl

Girl's kingdom

A white base was chosen, followed by a fine gray, natural wood decor and pastel pink plays primarily. The Fundermax material was used in gloss and matte. The device significantly reduces the narrow space and the slope of the attic. There is a convenient desk under the skylight. As much daylight as possible falls on the worktop. The built-in bookcase at the head of the bed, copying the slope of the roof, had to adjust. The size of the bed optically expands the longitudinal box, which is used for sitting, storing objects and as a bedside table. The opposite is a padded bench with shelves and built-in LED lighting. The LED also complements the wall frame. Part of it consists of a descriptive and magnetic Lakobel and part of a randomly stretched colored cable with pegs for hanging photos, pictures, idea. Niche behind the door was hidden, so it does not protrude into the room. Gentle, practical, timeless room.

Latest projects

Design proposal for the reconstruction of a 2 + 1 panel apartment in Brno
The design of a 2 + 1 panel apartment in Brno is carried in light tones with kerosene blue accents.
Houses and apartments design
Interior design of a wine cellar with recreational housing
It is a classic space of a terraced wine cellar, which carries an above-ground living area.
Houses and apartments design
Design of a men's bedroom lined with wood with a wardrobe
At first glance, the principle of symmetry prevails in this men's bedroom. It consists mainly of two side libraries, which are located on each side of the bed.
Bedroom design
Design of a residential, intelligently controlled interior of an apartment in Brno
The apartment, which looks very spacious and modern at first glance, also has a lot of goodies. This is an intelligently controlled interior of an apartment in Brno, which saves a lot of time and makes life easier for many people.
Houses and apartments design
Design and reconstruction of the interior of a cafe in Slaný near Prague
The design of the café after the reconstruction, which is situated in the area of ​​the historic Renaissance building, refers to the rectory and the church in the immediate vicinity, mainly by the symbolism that appears in it.
Restaurants interior design