Reconstruction of the ground floor with the demolition of the partition

Unification of space

The ground floor of the family house was renovated, more precisely the entrance hall, kitchen and living room. By removing the partition, the two rooms were merged into one space. Glossy melamine from Kronospan in a combination of white and satin was used for the kitchen counter. Part of the kitchen is hung and optically expands the room. The screen is made of white Lacobel, which is very practical for maintenance. The coffee machine is hidden behind the stainless steel roller shutter in the corner, so it does not take up space on the worktop. There is also a kitchen plinth in stainless steel. The worktop, dining table and TV shelf are made of LTD in a structured stained oak decor. The materials are also repeated on the hall equipment. The depth of the TV wall allows you to rotate the TV (which is mounted on the panel), partially install the speaker and store books or DVDs.

Latest projects

Design proposal for the reconstruction of a 2 + 1 panel apartment in Brno
The design of a 2 + 1 panel apartment in Brno is carried in light tones with kerosene blue accents.
Houses and apartments design
Interior design of a wine cellar with recreational housing
It is a classic space of a terraced wine cellar, which carries an above-ground living area.
Houses and apartments design
Design of a men's bedroom lined with wood with a wardrobe
At first glance, the principle of symmetry prevails in this men's bedroom. It consists mainly of two side libraries, which are located on each side of the bed.
Bedroom design
Design of a residential, intelligently controlled interior of an apartment in Brno
The apartment, which looks very spacious and modern at first glance, also has a lot of goodies. This is an intelligently controlled interior of an apartment in Brno, which saves a lot of time and makes life easier for many people.
Houses and apartments design
Design and reconstruction of the interior of a cafe in Slaný near Prague
The design of the café after the reconstruction, which is situated in the area of ​​the historic Renaissance building, refers to the rectory and the church in the immediate vicinity, mainly by the symbolism that appears in it.
Restaurants interior design