Open layout of a family house

Reconstruction of the living space

The family wanted to be as together as possible, so during the reconstruction of the ground floor bungalow, this disposition was created, which is not disturbed by any brick partition in the space. The almost regular rectangle is imaginarily divided into four zones. Only a high shelf set in an industrial style between the dining room and living area divides the space. Wood and black metal elements are complemented by a concrete trowel. The earthy colors in the interior enliven the cheerful piece carpets and raspberry upholstery of the sofa. The background of the cabinet niche was also painted with this distinctive color.

Check out another design of an open layout.

Latest projects

Children's room with storage space, Prague
The children's room, which is located in a panel house, is decorated in blue and gray, which is combined with white lacquer and simple patterned wallpaper.
Kids room design
Design of a well-ness massage studio, Brno
The interior of the wellness massage studio in Brno is tuned to earthy tones, which are complemented by wall panels in light wood decor and a structured concrete screed on the walls.
Hotel interior design
Student room design in green tones
The interior of the student room is decorated in green tones in combination with light oak wood decor and white elements on the furniture.
Kids room design
Livingroom design with a moss wall
The interior of the living room is decorated in earthy tones. However, the dominant color here is white, which in combination with the dark massif looks very luxurious.
Living room design
Reconstruction design of the hotel lobby and corridors
The hotel lobby is decorated in green in combination with yellow, which is projected on the ceiling panels and walls, as well as on the furniture elements.
Hotel interior design