Inventec Brno - corridor and lounge area

Care of employees

Proposal on how to renovated the corridor of the rest area for employees. There are graphic motifs with an IT theme on the walls. The room is in a combination of red and white, which is complemented by a dark patterned floor. Simple pieces of furniture look modern thanks to their clean design. There are also upholstered armchairs for comfort. An interesting element is the white separator in the middle.
 

Latest projects

Design of a cozy playroom for two children in a family house
This children's room is designed to provide a combination of functionality and pleasant aesthetics, which is ideal for families with children.
Kids room design
Design of a modern attic bathroom in a family house with dark wood
This bathroom presents itself as a masterpiece of modern design, where luxurious appearance merges with practicality.
Bathroom design
Design of a family house in a modern and simple style
The living space is designed in a modern and open concept that combines the living room, dining room and kitchen into one harmonious unit.
Houses and apartments design
The design of a children's room with an emphasis on the practical use of space
Tento dětský pokoj je moderně a funkčně zařízený s důrazem na útulnost a praktické využití prostoru.
Kids room design
Room design for a student in a combination of dark colors with blue and orange accents
This modern room for boys is perfectly designed for a combination of relaxation, study and fun.
Kids room design